Free Lines Arrow s y d a f r i k a - vi ska dit, vill du hänga med? -

Sofie: ons 22/2

Uppe med tuppen och bra frukost vid halv åtta.
Vi åkte till Plettenburgbay för delfin- och sälsafari. En härlig dag med solsken och nästan vindstilla. Vi har runt 30 grader varmt så gott som varje dag här.
Båten vi skulle åka med låg på en strand, så vi blev utbaxade i vattnet av en stor traktor. Tyvärr fanns det inga delfiner synliga på turen men vi var ut till en sälkoloni där det skulle finnas 3800 st sälar! De låg och solade precis överallt på klippblocken och det kryllade av dem i vattnet. Mycket kul att se och höra på! Utefter kusten låg det enorma lyxiga hus, det var också kul att se tyckte vi vuxna i alla fall. Lite mer välbärgade människor verkar hålla till här.

När vi kom tillbaka efter båtturen var det dax att komma upp på stranden med båten igen och det var bara att hålla i sig ordentligt och köra i full fart upp på land. Det var en hyfsat stor båt, så det var en upplevelse i sig! Efter båtturen åkte vi till en kanonfin strand och åt lunch på Enricos, en restaurang med fantastiskt läge och god mat! Bad och sol i några timmar och sedan en tur till Monkeyland där vi gick en vandring bland olika sorters apor. Det fanns hur många som helst och de var roliga att titta på!

Med solbrända näsor åt vi på en restaurang vid waterfront i Knysna på kvällen, ett mysigt turistställe med många restauranger. God mat i vanlig ordning. Det är bra mycket billigare att äta ute har jämfört med Svedala - tur det! ;)
kommentarer:

här kommenterar du:

namn:

din e-postadress: (ser bara vi)

din blogg:

kommentar: