Free Lines Arrow s y d a f r i k a - vi ska dit, vill du hänga med? -

Sofie: tis 14 feb

5.00 knackade det på dörren och det var dax att gå upp!
Det var ganska lugnt bland djuren denna morgon och vi var på spännande lejonjakt men såg inga. Förutom djuren vi sett första dagen såg vi vattenbockar, stora spindlar, fina fåglar och en vildkatt skymtade förbi.
När vi kom hem serverades frukost och vi sjöng för Adam som fyller 12 år idag. Bad i pool, lek med en hund och slappt efter frukost.

Lunch vid 14 (paj & lasagne) och kl 16 dax för nästa safaritur. Giraffer, zebror och gaseller är redan "vardagsmat" så de fotograferar vi knappt längre. Häftigast denna kväll var när vi stötte ihop med en elefanhjord med ca 15 st elefanter i alla storlekar. Vi stod bara 5 meter ifrån! Vi var nog lite hispiga i bilen men guiden var lugn och stod startberedd med bilen. Fantastisk upplevelse, små babyelefanter som diade :)!! Vi fick lära oss att impala som är en mycket vanlig gasell här kallas för "McDonalds" då de har som ett M på baken och är snabbmat för lejonen :)

På kvällen var det middag runt elden igen, kanon mat idag också - tvårätters till lunch och trerätters till middag! I dag var det svamptoast, grillad kyckling med rostade grönsaker och pumpapaj men vaniljsås.

Denna kväll uppvaktades Adam av 5 afrikanska kvinnor med dans och sång!! Det var kul även för de andra gästerna på lodgen! Kvällen avslutades med en drink på terassen och kortspel för barnen.
kommentarer:

här kommenterar du:

namn:

din e-postadress: (ser bara vi)

din blogg:

kommentar: