Free Lines Arrow s y d a f r i k a - vi ska dit, vill du hänga med? -

Sofie: fre 24/2

Idag åkte vi vidare till Outshorn där vi bara är 1 natt. Cool väg genom bergen. Vi åkte först till Kangoo Caves och tittade på stora grottor. Det var kul. Där åt vi också lunch, club sandwich & sallader.

Efter detta besökte vi en strutsfarm - otroligt fula men roliga djur!  Vi fick en kort lektion där vi bl a fick veta att fåglarnas fjädrar var värda lika mycket som guld förr och att strutsfarmarna var rika och högaktade personer. Ett strutsägg är lika mkt som 24 hönsägg och fåglarna lever med samma partner livet ut.
Philip och Adam red på varsin struts, det tog ca 15 sekunder ;) Barnen fick sedan ge strutsarna mat och prova på att stå på strutsägg (som höll). Det var ett roligt besök!

Vi begav oss till Fosters Mannor där vi skulle bo. Det var ett gammalt coolt hus där en strutsfarmare bott för länge sedan. Det var säkert flott förr men standarden här var ganska mycket lägre än våra tidigare boenden och det var extremt varmt på natten. Våra barn och familjen B hade lite större rum än oss så de hade kanske inte lika varmt som vi men däremot kylar som lät som tröskverk :/  Poolen var rätt ofräsch men det hindrade inte våra barn..

På kvällen blev det mat på restaurang i vanlig ordning. Vi tog Croc bites (Krokodil) till förrätt och Strutsfilé till huvudrätt. Gott!
kommentarer:

här kommenterar du:

namn:

din e-postadress: (ser bara vi)

din blogg:

kommentar: