Free Lines Arrow s y d a f r i k a - vi ska dit, vill du hänga med? -

Sofie: mån 27/2

Efter frukost lite poolbadande och packning för avfärd till slutdestination Kapstaden. Mer trafik nu och det märks att vi kommit till en storstad. Strålande sol och minst 30 grader varmt. Bilturen tog bara en timme och vi hade lite tid att fördriva innan incheckning på nästa ställe så vi beslöt oss för att åka till Table Mountain, ett av Kapstadens kännetecken 1000 m ö h.

En linbana tog oss upp på berget 700 m rätt upp, ganska läskigt för oss höjdrädda! Fantastisk utsikt över hela Kapstaden och oceanen utanför. Robben Island där Nelson Mandela suttit fängslad låg 10 km ut i vattnet. Vi gick runt på toppen och fotade en hel del samt intog lunch  på restaurangen.

Efter detta tog vi oss till våra lägenheter som vi ska bo i sista dagarna. Superlyxigt nere vid Waterfront. Vi bor i en 4-rummare med stor balkong mot en liten kanal som flyter genom området. 3 badrum och senaste utrustningen/möblerna med finfin utsikt mot Table Mountain åt ena hållet och Waterfront åt andra. En liten gemensam pool hörde till huset, som barnen tog ett dopp i förstås!

Vi gick och handlade frukost (som vi här fixar själva) och kvällssnacks. En fördrink på balkongen och sedan middag på stan. Musslor för Peter, Philip och mig. Filléts med Bearnaise till resten ;)

kommentarer:

här kommenterar du:

namn:

din e-postadress: (ser bara vi)

din blogg:

kommentar: